8 verborgen parels op de Las Vegas Strip

Ben je al een keer in Las Vegas geweest en wil je nu eens wat anders dan de glitter and glamour op de Las Vegas Strip? Of vind je het leuk om van de gebaden paden af te wijken? Hoewel de Las Vegas Strip bekend staat om zijn opvallende en opvallende attracties, zijn er ook enkele verborgen parels en minder bekende plekken die de moeite waard zijn om te ontdekken. Ga jij voor een meer authentieke en minder toeristische ervaring in Las Vegas? Dit zijn dé 8 verborgen parels op de Las Vegas Strip.

1. Neon Boneyard

Dit is een fascinerende plek voor liefhebbers van geschiedenis en vintage neonverlichting. Het Neon Boneyard is een openluchtmuseum waar oude neonreclames worden tentoongesteld. Het is een geweldige plek om meer te weten te komen over de geschiedenis van Las Vegas en zijn iconische lichten. Adres: 770 N Las Vegas Blvd.

neon boneyard las vegas

2. Liberace Museum Collection

Gelegen in het Tropicana Las Vegas, herbergt deze collectie een schat aan memorabilia en persoonlijke bezittingen van de legendarische pianist en entertainer Liberace. Het biedt een boeiend kijkje in het leven van deze extravagante artiest. Adres: 1775 E Tropicana Ave.

3. The Underground at The Mob Museum

Het Mob Museum is op zichzelf al een interessante plek om meer te weten te komen over de geschiedenis van de georganiseerde misdaad in de VS, maar de Underground is een verborgen juweeltje binnen het museum. Het is een speakeasy-stijl bar die doet denken aan de tijd van het verbod. Adres: 300 Stewart Ave.

4. Secret Pizza

In het Cosmopolitan Hotel vind je Secret Pizza, een kleine pizzeria die niet is gemarkeerd en geen officiële naam heeft buiten een neonpizza-symbool. De pizza hier is heerlijk en het is een leuke ontdekking voor wie op zoek is naar een informele eetervaring. Adres: 3708 S Las Vegas Blvd.

5. Flamingo Wildlife Habitat

Het Flamingo Hotel herbergt een prachtige tuin met exotische dieren, waaronder flamingo’s, zwanen, eenden en schildpadden. Het is een rustige ontsnapping uit de drukte van de Strip en een geweldige plek om wat tijd in de natuur door te brengen. Adres: 3555 S Las Vegas Blvd.

flamingo wildlife habitat las vegas

6. Chandelier Bar

Gelegen in het Cosmopolitan Hotel, is de Chandelier Bar een buitengewone ervaring. Het is een bar die letterlijk in een gigantische kroonluchter hangt en bestaat uit meerdere niveaus. De cocktails en sfeer zijn hier onvergetelijk. Adres: 3708 S Las Vegas Blvd.

7. Park MGM’s Eataly

Eataly is een culinair paradijs en biedt een overvloed aan Italiaanse gerechten, versnaperingen en boodschappen. Het is een geweldige plek om te genieten van authentieke Italiaanse smaken en te winkelen voor speciale ingrediënten. Adres: 3770 S Las Vegas Blvd.

8. The Smith Center for the Performing Arts

Hoewel niet direct aan de Strip gelegen, is de Smith Center de thuisbasis van klassieke muziek, theater en balletvoorstellingen. Als je op zoek bent naar een culturele ervaring tijdens je verblijf in Las Vegas, is dit de plek om naartoe te gaan. Bekijk de agenda hier. Adres: 361 Symphony Park Avenue.

smith center las vegas

Zelf Las Vegas ontdekken?

Ben je enthousiast geworden van deze verborgen parels op en rond de Las Vegas Strip en kun je niet wachten om de stad zelf te ontdekken? Overnachten doe je in dat geval op de Strip zelf. Dit zijn de mooiste hotels!